Полезна информация, обяви

Лъвски портал - 8.08 - що е то?

Лъвски портал - 8.08 - що е то?
Лъвският портал е звездно събитие и се свързва с енергиите на тялото и енергиите около нас. Началото на това събитие е винаги на 8.08 (8 август).

Лъвският портал се свързва с повишаване на интуицията, прочистване на енергийните центрове (чакрите), творческата мисъл, постигане на вътрешен мир.

Характерно за тази дата 8.08 е изравняването със звездата Сируис, докато Слънцето все още е в знака на зодия Лъв. Древните вярвали, че Сириус е дом на ангели на небето и на същества от друг свят, така че може да очаквате знаци от съдбата, ярки и запомнящи се сънища, които могат да бъдат тълкувани като съобщения.

Числото 8 е свързано и със знака за безкрайност -

Може да използвате този силно въздействащ ден за нови идеи, ново начало, нови отношения, нова работа, творческа дейност. Също така може да излезете сред природата, да се усетите свободата, чистотата и баланса ѝ.

Лъвският портал помага за по-добро осъзнаване, духовно усъвършенстване, постигане на повече мъдрост, спокойствие, познание, активиране или усилване на енергиите вътре в нас чрез чакрите. Може да използвате момента за духовна свобода, медитации и време за творчество.

Интересно съвпадение е, че уеб сайтът polezno-info.com се променя и обновява точно на 8.08. Със сигурност не е случайност, а закономерност.

Случайности не съществуват!


© от


Блог за обяви и полезна информация